Hava Durumu
KURUMSAL
    BASINDA BİZ
    Başkanın Mesajı
    Hakkımızda
    Personelimiz
    Şubeler
    Hedeflerimiz
Para Piyasaları
Anket
E-Bülten
 Ad Soyad :  
 E-Posta   :
ekle    çıkar

Hedeflerimiz

HİZMET BİNAMIZ
Tarım İl Müdürlüğümüzün bünyesinde bulunan ek binanın kullanım hakkı birliğimize verilmiştir. Tarım il müdürlüğümüzün katkılarıyla 2007 yılı içerisinde birliğimiz yeni hizmet binasına taşınacaktır.

1000 BAŞLIK DÜVE YETİŞTİRME ve SATIŞ MERKEZİ
Hayvan ithalatının bir mecburiyetmiş gibi lanse edildiği şu dönemde Manisa ili damızlık sığır yetiştiricileri birliği olaak hayvan ithalatının gereksiz olduğu ülkemizde ve özellikle Manisa’mız da sertifikalı ve çok kaliteli düvelerin yetiştirildiği kanaatindeyiz. Siz üyelerimizin yetiştirmiş olduğu sertifikalı, kaliteli gebe düvelerin satışını tek merkezden yapmak için ve işletmelerimizin giderlerini azaltmak düşüncesiyle dişi buzağılarda bu merkezde toplanarak yetiştirilmesini sağlamak, eğer ki düve sahibi işletmenin gebe düve ihtiyacı var ise işletme sahibine geri teslim etmek, ihtiyacı yok ise değer fiyata satışını yapmak amacı ile 1000 düve başlı düve yetiştirme ve sertifikalı gebe düve satış merkezi kurmayı hadefliyoruz

SÜT İŞLETME ve PAKETLEME TESİSİ

İnsan sağlığında ve çocuk gelişiminde büyük bir rol üstlenen sütün günümüz şartlarında hak ettği değer fiyatına satılmadığını düşünmekteyiz. Bu fiyatı daha üst seviyelere taşımak için karın aracılarda değil direkt sütü üreten siz yetiştiricilerimizde kalması amacıyla süt işleme ve paketleme tesisi kurmayı hedefliyoruz.

TARIM MAKİNELERİ ALIMI

Tarım ve hayvanclılık sektöründe tarım makinelerinin öncemi çok büyüktür. Tarım makinelerinin kullanılması bir işletmede iş gücünü ve maliyetini düşürmektedir. Manisa ili damızlık sığır yetiştiricileri birliği olarak bunun önemini bilmekte ve birliğimizin bünyesine tarım makineleri alarak siz değerli yetiştiricilerimizin kullanımına sunmak istemekteyiz.

Bu sitenin tüm hakları saklıdır Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği